Gå til innholdet

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon - Ingredienser i fokus

Beauty of Joseon er et K-Beauty hudpleiemerke som først og fremst ble kjent for deres “Dynasty Cream”. Dette merke jobber hele tiden mot målet om å skape den perfekte hudpleierutinen for kvinner fra 20-årene til 40-årene. Inspirasjonen deres henter de fra de kongelige kvinnene i de øverste klassene av det koreanske Joseon dynastiet. Beauty of Joseon har gjenoppfunnet deres skjønnhetsrutiner og verdier med en moderne vri. Hudpleieproduktene deres er alle utviklet og produsert i Korea, noe som gjør at de også kan benytte seg fullt av de unike og naturlige ingrediensene som er å finne i landet. Det de ønsker er å avsløre din huds naturlige skjønnhet, nettopp ved å forbedre hudens tilstand og løse fundementale problemer sånn som dehydrering, røffhet og gusten hud. Beauty of Joseon tror på at klar og frisk hud oppnås ved å bruke de riktige hudpleieproduktene og ikke ved å dekke huden med sminke.

Ingrediensene som imponerer

Beauty Of Joseon gjør navigasjonen enkel ved å tilby tydelig informasjon om nøkkelingrediensene i hvert produkt. Dette gjør det lettere for forbrukerne å velge produkter som passer deres individuelle behov, samtidig som de gir en klar forståelse av de aktive ingrediensene i hvert produkt. Den transparente tilnærmingen til ingrediensinformasjon gjør det mulig for kundene å ta informerte beslutninger og nyte fordelene av Beauty Of Joseon's innovative produkter.

Nøkkelingredienser i produktene:

  • Centella Asiatica 
  • Ginseng
  • Grønn Plomme 
  • Mugwort
  • Propolis
  • Røde bønner
  • Ris

Centella asiatica er en tropisk medisinsk plante fra familien Apiaceae hjemmehørende i sørøstasiatiske land som India, Sri Lanka, Kina, Indonesia og Malaysia samt Sør -Afrika og Madagaskar. Denne planten vokser vilt på fuktige, skyggefulle steder, og kan ofte sees langs elvebredder, bekker, dammer og vannet felt. De andre vanlige navnene på planten er Asiatic Pennywort, Indian Pennywort, Thick-leaved Pennywort og Gotu Kola. Det er en av de viktigste urter for behandling av hudproblemer, for å helbrede sår og for å revitalisere nerver og hjerneceller. De antiinflammatoriske egenskapene øker hydrering og hjelper til med å berolige og reparere tørr, rød, irritert hud. Derfor anbefales det for behandling av ulike hudlidelser, spesielt de med symptomer som rødhet og grovhet (psoriasis og eksem). Virkningene kommer av plantens kjemiske sammensetning av madecassoside og asiaticoside, begge kjent for sine beroligende og helende egenskaper.

Ginseng er en verdsatt urt i koreansk historie, kjent for sine fordeler for vår generelle helse, spesielt for huden. Ginseng gir energi til huden og bidrar til å redusere rynker. Det brukes også for å styrke hudens elastisitet ved å øke produksjonen av steroler og proteiner.

Grønn Plomme bidrar til å fjerne døde hudceller, forbedre hudteksturen og tilføre fukt. Plommer er rike på syrer og vitaminer, og har lenge vært brukt som en ingrediens i hudpleie. 

Mugwort eller burot, er en allsidig plante, som har funnet sin vei inn i hudpleieverdenen takket være sine imponerende egenskaper. Den beroligende og antibakterielle naturen til mugwort gjør den til en effektiv løsning mot urenheter og hudproblemer. Samtidig styrker den hudens naturlige barriere og stimulerer kollagenproduksjonen, bidrar til å bekjempe rynker. Mugwort er også kjent for å berolige sensitiv hud, inkludert eksem og psoriasis. 

Propolis, som også er kjent som «bie-lim» i noen tilfeller, er en gjennomsiktig mikstur med en grønn-brun farge og myk men fast konsistens. Dette er noe som produseres av honningbier når sevje kombineres med bievoks og brukes for å bygge opp deres bikuber og samtidig fungere som et desinfiserende stoff for å beskytte dem mot bakterier. Propolis er også fuktighetsgivende og beroligende og bekjemper frie radikaler.

Røde bønner, også kjent som røde mungbønner, er små, røde bønner som dyrkes i Øst-Asia. Fordeler med røde bønner for huden I koreanske hudpleieprodukter brukes ekstrakt og pulver av røde bønner til å eksfoliere og rense huden. Røde bønner inneholder saponin, en naturlig eksfoliant som trekker ut overflødig talg og skitt. Det er også en antioksidant og har antimikrobielle egenskaper, og hjelper til med å berolige huden. Røde bønner er spesielt gunstige for de med fet hud, utsatt for kviser og forstørrede porer, men de kan brukes av alle hudtyper.

Ris har en rekke ulike, gode egenskaper, noe som forklarer populariteten til denne ingrediensen og hvorfor den har blitt brukt i mange århundre allerede. Hudpleieprodukter som inneholder ris, risvann eller fermentert ris kommer i en rekke ulike variasjoner og vil ha en rekke ulike fordeler. Ris kan hjelpe til med å lysne huden, styrke hudens barriere, er anti-aging egenskaper og virker beroligende. 

 
Adresse
Stallbakken 5, 2005 Rælingen
Telefon
48925648
E-postadresse
b2b@trangroup.no
Foretaksregisteret
996 514 684
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business