Gå til innholdet

Blessed Moon

Blessed Moon - Lekent og fargerikt

Blessed Moon er et K-Beauty merke som ble etablert i 2018 og har siden den gang vokst enormt mye på kort tid, både i Korea og også i resten av verden hvor K-Beauty hudpleie og make-up stadig blir mer populært. Fokuset hos Blessed Moon ligger i å skape og å utvikle produkter av topp kvalitet, levert i stilig innpakning og samtidig alltid være progressive innen bransjen deres. De produserer make-up og hudpleie som virkelig fanger oppmerksomheten din og som passer like godt til alle.

Hva fokuserer Blessed Moon på?

  • Naturlige oljer
  • Pleiende ingredienser
  • Praktisk embalasje - enkelt å ta med

I deres Fluffy Lip Tint anvendes ingredienser som avokado-olje, mangofrø-olje og kamelia-olje. Disse ulike oljene inneholder antioksidanter, er fylt med næringsstoffer, vil tilføre fukt og har også en lett eksfolierende effekt. Avokado-oljen er også rik på vitamin E og beta-karoten, noe som hjelper huden å trekke til seg fuktighet. Blessed Moon sine fluffy lip tints inneholder hele 10 plantebaserte oljer som vil gi leppene den næringen og fuktigheten de trenger for å holde de sunne og fuktet hele dagen. 

Like A Shadow øyeskyggen kommer i kompakte beholdere, som gjør det enkelt å ha produktene tilgjengelige i vesken eller sminkebagen, slik at man alltid kan friske opp sminken i løpet av dagen. Disse multifunksjonelle produktene kan også brukes som en rask highlighter eller blush etter behov. Med plantebasert silikapulver er de både trygge og effektive over tid. Spesielt egnet som langvarige øyeskygger, ideelle for fetere hudtyper eller en lang natt på dansegulvet. Formulert med "sebum control formulation" for å sikre at de holder seg på plass hele dagen og kvelden uten å bli gnidd ut.

Tiny Monster Mascara er utviklet for å ha en beskyttende og næringsgivende effekt på vippene ved å skape et lag på hårene som vil gi sterkere vipper og også forhindre hårtap. En maskara som ikke vil klumpe seg på vippene, selv når den påføres 100 ganger. Med dette produktet vil vippene kjennes lette ut og man behøver ikke å bekymre seg for klumping eller tunge vipper. Den vannfaste formelen er resistent mot både olje og vann.

I'm Mute er en kolleksjon av leppestifter som gir en nedtonet og elegant farge på leppene. Produktene er formulert med mer enn 10 plantebaserte oljer, nøye utvalgt for å tilføre næring og fuktighet til leppene, samtidig som de gir en vakker farge. Til tross for matt finish føles ikke leppestiften tørr, smuldrende eller ubehagelig på leppene. Dette produktet er designet for å være både estetisk tiltalende og fungere som et hudpleieprodukt.

Girly Serum Cushion fra Blessed Moon tilbys i flere nyanser, ideelt tilpasset ulike hudtoner. Denne cushion foundationen, elsket i K-Beauty-verdenen, gir huden en naturlig glød, tilbyr justerbar dekkevne, og gjør det enkelt å friske opp sminken gjennom dagen. Med muligheten til å bygge opp foundation etter ønske, gir Girly Serum Cushion en feilfri og glødende hud. Den unike ingrediensen, Galactomyces Ferment, en probiotika fra sake, gir huden løft og glød. Med SPF50+ beskytter den mot UV-stråler, og tilsetningen av niacinamide og adenosine gir anti-aldrende fordeler.

 

Estetiske produkter som får deg til å smile 

Blessed Moon imponerer med en palett av vakre farger og enestående estetikk i deres produktutvalg. Produktene skiller seg ut med en nøye kuratert fargeskala som spenner fra subtile nyanser til dristige toner, og gir en visuelt tiltalende opplevelse. Designet reflekterer en harmonisk balanse mellom modernitet og eleganse, som forsterker brukerens estetiske opplevelse. Med fokus på både ytelse og visuell tiltrekning, tilbyr Blessed Moon produkter som ikke bare beriker hudpleierutinen, men også gir en estetisk glede.

Adresse
Stallbakken 5, 2005 Rælingen
Telefon
48925648
E-postadresse
b2b@trangroup.no
Foretaksregisteret
996 514 684
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business