Gå til innholdet

Cocodor

Cocodor – Din ekslusive duft

Cocodor er et selskap som ble etablert i 2002 og med 20 år erfaring bak dem allerede, har de vokst seg til å bli et ledende selskap i Korea innen duftlys og duftpinner. De har valgt å spesialisere seg på å utvikle duftpinner og duftlys som er skapt med naturlige ingredienser og den optimale kombinasjonen. Med fullutstyrte fasiliteter, utvikler de og produserer produkter av topp kvalitet men som likevel kommer til en fornuftig pris. De har på kort tid blitt pionerer og et ledens selskap innen duft-industrien i Korea og fortsetter nå å vokse globalt.

Målet deres er å fortsette å utvikle seg og jobbe mot å by på vakre dufter til mennesker rundt i hele verden, som både er miljøvennlige i tillegg til at de deler profitt med mennesker i nød. På bakgrunn av dette, er det ikke så overraskende at de har blitt til den ledende duft-merket globalt. Som et selskap som har blitt kjente for å utvikle eksklusive, funksjonelle og øko-vennlige dufter til en fornuftig pris, fortsetter de bare å vokse i popularitet.

 

Hva fokuserer Cocodor på?

  • Eksklusive og øko-vennlige dufter
  • Naturlige ingredienser
  • Dele profitt med mennesker i nød
  • Holde prisene nede
  • Produkter av topp kvalitet
  • Bruken av ekte preserverte blomster

Ekte blomster i Cocodors produkter

Dette er et selskap som virkelig tar gode dufter på alvor, de ønsker at du skal kunne ha med dine favorittdufter rundt med deg. Uansett om du befinner deg i bilen, på soverommet eller i stua. Derfor har de utviklet ulike produkter, med alt fra aromatiske duftlys og duftpinner til luftrensere. Deres signaturprodukter som også har blitt deres bestselgere er duftpinnene med ekte preserverte blomster.

I produktene deres vil du se at de benytter seg av ekte preserverte blomster, som i likhet med resten av deres produkter, også blir produsert i Sør-Korea. Alle blomstene som brukes i duftene deres og duftpinne-produktene, gror og plukkes rett fra deres egen plantegård i Seoul i Sør-Korea. Dette er en av flere måter de har muligheten til å sikre seg at alle deres produkter beholder den høyeste kvaliteten.

Søte og rike dufter

Etter å ha studert dufter og parfymer i 20 år, kunne de ta i bruk all den kunnskapen for å begynne å dele det med deres kunder. Ønsket til Cocodor er å fylle livet til kundene deres med rike, søte dufter. Etter å ha vokst til en verdensomfattende bedrift, sørger Cocodor for å skape brukervennlige produkter som vil elskes av alle. Ønsket er at produktene ikke bare skal bringe gode dufter inn i hus og hjem, men også levere glede og bidra til samfunnet gjennom duft.

Et selskap som bidrar til samfunnet

Noe som gjør at Cocodor skiller seg ut i bransjen, er det at de ønsker å kunne gi tilbake til samfunnet ved hjelp av produktene deres. De jobber kontinuerlig for å fortsette å dedikere både tid og penger til sosiale problemer rundt i verden og har flere fullførte og vellykkede prosjekter bak seg.

Gjennom årene har de sponset byggingen av brønner i Sør-Sudan og de har sponset frivillig arbeid som har gått mot å oppfylle ønskene til barn med uhelbredelige sykdommer sammen med Korea Make a Wish Foundation. De har også jobbet for likestilling innen arbeidsplassen for mennesker med et handicap og mye mer.

Adresse
Stallbakken 5, 2005 Rælingen
Telefon
48925648
E-postadresse
b2b@trangroup.no
Foretaksregisteret
996 514 684
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business