Gå til innholdet

Etude

Etude – Fremhev din skjønnhet

Etude, også kjent som Etude House, er et K-Beauty merke som er stolte av å kunne gi kunder muligheten til å fremheve sin ekte skjønnhet. Selskapet ble etablert allerede i 1966, noe som gjør dem til en av de eldste og også de mest kjente k-beauty merkene globalt.

Det mange ikke vet, er at navnet “Etude” kommer fra det franske “The Ètudes” av Frédéric Chopin, en revolusjonerende stil og teknikk han utviklet. Det er dette som har vært inspirasjonen til Etude i åresvis og vært grunnen til at de også kunne bli til et revolusjonerende hudpleie-merke fra Korea. Med mottoet deres “Life is Sweet”, jobber de hele tiden mot å skape en hud som ser ungdommelig ut, ved hjelp av deres produkter.

I dag tilbyr Etude House et stort utvalg av produkter som er skapt for at du som bruker, skal ha muligheten til å utforske og oppdage din egen sanne skjønnhet. Produktene fra Etude har en lang historie hvor de skaper innovative Koreanske make-up formler i tillegg til hudpleier. Samtidig skaper de produkter som kommer i leken innpakning for å kunne gi kunder en fantastisk opplevelse fra øyeblikket de åpner produktet.

Hva fokuserer Etude på?

 • Innovative formler og produkter
 • Å hjelpe deg å skape en ungdommelig hud
 • Leken innpakning
 • Første spesialisterte farget sminkemerke
 • Asiatiske botaniske ingredienser
 • Effektive men søte produkter
 • Forvandle huden din
 • Revolusjonerende teknikker

 

Produkter som får deg til å smile

Når merket Etude ble etablert, var ønsket å kunne tilby et hudpleie- og makeupmerke til alle. Etude skulle føles som en nær venn som brukere ønsket å dele de fineste øyeblikkene i livet med. Etude skulle gjøre det mulig for alle å virkelig utforske og å oppdage ens egen sanne skjønnhet, og forvandle drømmer om en ungdommelig hud og vakker makeup om til virkelighet.

Det er nettopp dette som definerer Etude House. Som kunde skal du kunne kjenne på spenning og glede av å utforske og oppdage alle de ulike produktene, fargene og formlene som er tilgjengelig. Helt fra begynnelsen har det vært et stort fokus på rosa, både når det kom til produktene, men også til innpakningen. Nå er derimot fargeutvalget og antall nyanser langt større og Etude inviterer kunder til å leke med deres produkter for å finne sine nye favoritter.

 

En K-Beauty klassiker

Etude House fikk raskt et godt fotfeste innen den voksende verden av K-Beauty, og ble til et merke som alle rett og slett måtte ha i kolleksjonen sin. Hadde du interesse for hudpleie eller makeup og K-Beauty, er det utenkelig å ikke ha noen Etude produkter i samlingen sin. Etude har mange år erfaring nå, og sørger for å holde seg oppdatert på nåværende og kommende trender.

Det er med god grunn at Etude anses å være en K-Beauty klassiker i dag. Dette er et merke som mange ser at de stadig vekk går tilbake til, for rimelige og tidsriktige makeup produkter samt hudpleie fylt med fantastiske ingredienser. Dette er noe av det som alltid gjør det spennende å se når de lanserer nye produkter.

 

Etude sine bestselgere

Gjennom årene har Etude House lansert mange fantastiske produkter, som i dag har blitt til store favoritter. Mange av deres bestselgere anses å være kult-produkter takket være innovativ tenking. Med over 56 år erfaring innen bransjen, er det ikke så overraskende at de har kommet med så mange gullkorn gjennom årene, produkter som kunder fortsetter å bruke den dag i dag. Hos oss vil du kunne finne flere av Etude sine bestselgere, sånn at du også kan utforske din skjønnhet.

 • Etude Power Eyelash Ampoule – Her får du et vippeserum som inneholder ingdredienser som koffein og panthenol. Kjent for å øke hårvekst, virke beskyttende og låse inn fukt og næring.
 • Etude My Beauty Tool Exfoliating Jellyfish Silicon Brush – En alt-i-ett rensebørste som skummer opp ditt renseprodukt, masserer huden og renser. Fjerne sminkerester og rens dypt ned i porene dine.
 • Etude Moistfull Collagen Cream – En fuktighetskrem som gir langvarig hydrering, motvirker aldringstegn og tilfører næring. Inneholder Super Collagen Water og Tocopherol som inneholder vitamin E.
Adresse
Stallbakken 5, 2005 Rælingen
Telefon
48925648
E-postadresse
b2b@trangroup.no
Foretaksregisteret
996 514 684
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business