Gå til innholdet

Om K-beauty

Tran Group AS er grossist og leverandør av koreanske hudpleieprodukter, kjent for sin høye kvalitet og effektive ingredienser. Koreansk hudpleie, en innovativ bransje fra Sør-Korea, er kjent for avanserte rutiner som streber etter silkemyk og feilfri hud. Produktene er ofte beriket med urter og naturlige ingredienser og er ofte veganske og cruelty free. Koreansk hudpleie er drevet av teknologi og forskning og ligger mange år foran Vesten.

Med støtte fra myndighetene i Sør-Korea har skjønnhetsindustrien et stort konkurransefortrinn med tilstrekkelige ressurser for å oppnå konstant innovasjon. Konkurransen mellom ulike koreanske merker fører til stadig nyere og mer effektive produkter til konkurransedyktige priser. Tran Group AS er leverandør av kjente merker som Anua, Mixsoon, Isntree, Mixsoon, SomeByMi og mange flere.

Rens, fukt og boost av huden står sentralt i Koreansk hudpleie. Gode rutiner er nøkkelen til en sunn og glødende hud! Det er aldri for sent å begynne å ta vare på huden din. og med K-Beauty er du sikker på at du får noe av det beste markedet har å by på! 

Hvorfor koreansk hudpleie?

Koreansk hudpleie fokuserer på langsiktig effektivitet og skreddersydd pleie. Med en konsekvent og skånsom rutine, oppnår man sterkere hudhelse og varig glød. Koreansk innovasjon og teknologi har lenge ledet an i skjønnhetsindustrien, ved å utnytte velprøvde ingredienser som hyaluronsyre, fermentert ris, sneglesekret og centella asiatica. Produkter som BB-cream, serum, sheetmasks og cushion foundations, som nå er populære i vesten, har vært en del av koreansk hudpleie lenge. Koreansk hudpleie handler om å adressere hudens behov dyptgående, ikke bare midlertidig dekke over problemer med sminke. Målet er varige resultater og en strålende hud.

Ingredienser i K-beauty

Koreansk skjønnhet er kjent for sin bruk av unike og naturlige ingredienser som skiller seg fra konvensjonell hudpleie. Fra snegleslim i serum til fermentert svart ris i ampuller - koreansk hudpleie innoverer med spesielle ingredienser som sjelden finnes i andre produkter. Vanlige ingredienser som niacinamid, retinol, peptider, ceramider og grønn te er ofte inkludert i mange av de mest populære produktene, og bidrar til å gi effektiv og nærende pleie til huden.

 

Adresse
Stallbakken 5, 2005 Rælingen
Telefon
48925648
E-postadresse
b2b@trangroup.no
Foretaksregisteret
996 514 684
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business