Gå til innholdet

Ris

Ris - ingrediensen som gir fukt og glød 

Koreansk hudpleie har gitt oss utrolig mye å være takknemlige for, fra dobbel rens til begrepet "glasshud", og ikke minst det stadig økende utvalget av fantastiske produkter i butikkene. Det som virkelig skiller disse produktene ut er ingrediensene de inneholder, og det er stadig nye ingredienser som imponerer gang etter gang. En ingrediens som kanskje overrasker mange er ris. Denne enkle ingrediensen, like populær å spise som å bruke i hudpleie i både Korea og Japan, har vært en del av hudpleierutiner i flere århundrer i de fleste asiatiske land. Ris har lenge vært ansett som en hemmelig skjønnhetsingrediens som gir en sunn og glødende hud, og nylig har den begynt å få fotfeste i vestlig hudpleie, til tross for at den har vært essensiell i tusenvis av år i hele Øst-Asia.

Kvinner i Japan, Korea og Kina har alle tatt i bruk denne enkle, men likevel magiske ingrediensen i både hudpleie- og hårpleierutinene sine. Et tydelig eksempel er de japanske kvinnene fra Heian-perioden, berømt for sitt lange, sunne hår, som brukte risvann i sin daglige hårpleie. Et annet eksempel er Yao-kvinnene fra Huangluo landsbyen i Kina, som fortsatt bruker risvann i dag for både hud og hår. Gjennomsnittlig har disse kvinnenes hår en lengde på over 180 cm, og ifølge forskning vil bruk av risvann bidra til å minske friksjon, forbedre elastisiteten og gi sunnere og sterkere hår. Når det gjelder bruk av risvann i hudpleie, er det også populært som en anti-aldringseksir, da det bidrar til å lysne opp huden, gi den glød, forbedre elastisiteten og ha anti-inflammatoriske egenskaper.

Risvann har vært en betydelig og viktig del av koreansk skjønnhetspleie i lang tid på grunn av sine lysnende og anti-inflammatoriske egenskaper. Det er en ingrediens som har vært brukt i generasjoner og er en fast bestanddel i mange tradisjonelle koreanske hudpleieprodukter. Produkter som inneholder ris eller risvann er kjent for å jevne ut huden, forbedre fastheten, minimere porene og gi en lysere hudtone med en ny glød. Med høye nivåer av vitamin B, C og E, i tillegg til vannoppløselige mineraler som inositol og ferulic acid, hjelper ris med å reparere skadet hud.

Ris' beroligende og rensende egenskaper kan effektivt bidra til å lindre irritasjoner forårsaket av ingredienser som "sodium laurel sulfate" eller SLS, som finnes i mange pleieprodukter. Studier har vist at bruk av risvann to ganger daglig kan hjelpe tørr og skadet hud forårsaket av SLS. Ris inneholder også antioksidanter som hjelper til med å bekjempe frie radikaler og daglige miljøpåvirkninger som er skadelige for huden din. Dette gjør produkter med ris til en effektiv anti-aldringsbehandling. Og med tanke på at ris er en billig og lett tilgjengelig ingrediens, er det ikke overraskende at den har vært brukt i asiatiske hudpleieprodukter i mange århundrer.

RISVANN: HVA ER DET? Ris har lenge vært en viktig del av koreansk skjønnhetspleie på grunn av sine lysnende og anti-inflammatoriske egenskaper. Denne ingrediensen har vært brukt i generasjoner, noe som gjør den til en fast bestanddel i mange tradisjonelle koreanske hudpleieprodukter. Produkter som inneholder ris eller risvann er kjent for å jevne ut hudteksturen, forbedre hudens fasthet, minimere porene og gi en lysere hudtone med en ny glød. Med høye nivåer av både vitamin B, C og E, i tillegg til vannløselige mineraler som inositol og ferulic acid, bidrar ris til å reparere skadet hud.

De beroligende og rensende egenskapene til ris kan effektivt hjelpe med irritasjoner forårsaket av ingredienser som "sodium laurel sulfate" eller SLS, som finnes i en rekke pleieprodukter. Studier har vist at bruk av risvann to ganger daglig kan hjelpe tørr og skadet hud forårsaket av SLS. Ris inneholder også antioksidanter som hjelper til med å bekjempe frie radikaler og daglige miljøpåvirkninger som er skadelige for huden din. Dette gjør produkter med ris til en effektiv anti-aldringsbehandling. Og med tanke på at ris er en billig og lett tilgjengelig ingrediens, er det ikke overraskende at den har vært brukt i asiatiske hudpleieprodukter i mange århundrer.

RASK INFO Type ingrediens: Anti-aging Hovedfordeler: Hudoppklarende, antibakteriell, anti-aging, reparativ, fuktighetsgivende Hvor ofte kan det brukes? Produkter med ris som hovedingrediens kan vanligvis brukes daglig. Hvem bør bruke det? De med pigmentflekker, solskader og aldringstegn, de som trenger en vitaminboost, og de som ønsker noe antibakterielt og antiinflammatorisk. Perfekt for de med tørr og stresset hud, eller de som sliter med akne og urenheter.

 

FORDELER MED RIS FOR HUDEN

  1. Hudlysnende: Enzymene i ris og risvann bidrar til hudlysnende effekter, som er avgjørende i japanske og koreanske hudpleierutiner. Disse hjelper med å bleke mørke flekker, arr og gi en jevnere hudtone med en smidigere tekstur.

  2. Styrker hudbarrieren: Studier viser at risstivelse har positive effekter på å reparere og opprettholde hudens naturlige barriere. Dette forbereder huden på å bekjempe frie radikaler, hindrer problemer som dermatitt og beskytter mot forurensning.

  3. Anti-aldrende: Rik på antioksidanter, ris har vist seg å forhindre elastase-virkningen som skader elastin i huden og fører til tidlige aldringstegn.

  4. Beroligende: Produkter med ris eller risvann har en kjølende og helende effekt på solskader, rødhet, solbrenthet, betennelse og kløe.

Adresse
St. Olavs gate 18 B, 2004 Lillestrøm
Telefon
48925648
E-postadresse
b2b@trangroup.no
Foretaksregisteret
996 514 684
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business