Gå til innholdet

Tran Group og merkene våre

Tran Group og merkene våre 

Velkommen til Tran Group, din pålitelige partner i B2B hudpleie! Vi er et norsk selskap som leverer høykvalitets hudpleieprodukter til klinikker, butikker og nettbutikker. 

Å tilby et variert utvalg av hudpleieprodukter er avgjørende for å imøtekomme behovene til våre kunder. K-beauty, eller koreansk hudpleie, har raskt blitt populært i Norge, da fler og fler får øynene opp for Sødkoreas innovative tilnærming til hudpleie og deres dedikasjon til å bruke det beste fra naturen. Som en B2B-forhandler for klinikker og butikker, holder vi oss oppdatert med de nyeste trendene og innovasjon, slik at du kan tilby det beste til dine kunder. 

Tran Group AS er stolte av å samarbeide med noen av de ledende K-beauty forhandlerne og leverandørene for å sikre at du har tilgang til de beste produktene på markedet.Her er noen av de spennende merkene som du kan legge til i sortimentet ditt for å imøtekomme den ølkende etterspørslen etter koreansk hudpoleie: 

Beauty Of Joseon:

Dette merket hyller den koreanske hudpleietradisjonen med moderne formuleringer som er designet for å gi huden næring og glød. Med produkter som Ginseng Essence Water og Glow Serum, kan du tilby kundene dine autentiske K-beauty-opplevelser rett fra Tran Group.

Purito SEOUL:

Med en filosofi om renhet og naturlighet tilbyr Purito SEOUL et bredt utvalg av produkter som passer for selv de mest sensitive hudtypene. Populære produkter fra Purito Seoul er blant annet Fermented Complex 94 Boosting Essence og Centella Unscented Serum.

Axis-Y:

Dette innovative merket fokuserer på å balansere hudens naturlige pH-nivå for en sunn og strålende hud. Med produkter som deres Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack og Quinoa One-Step Balanced Gel Cleanser, kan du tilby kundene dine en unik og effektiv hudpleieopplevelse.

I'm From:

Kjent for sine rene og naturlige formler, er I'm From dedikert til å bruke bare de reneste ingrediensene direkte fra naturen. Fra deres Honey Mask til Rice Toner, tilbyr I'm From et bredt utvalg av produkter som passer for alle hudtyper.

Mary & May:

Med sin luksuriøse tilnærming til hudpleie tilbyr Mary & May produkter som Vegan Blackberry Complex Cream Essence og Hyaluronic Hydra Wash off Packl for en spa-lignende opplevelse hjemme. Med Mary & May på hyllene dine kan du tilby kundene dine en ekte luksusopplevelse med serier som er enkle å tilpasse til den enkeltes behov.

Petitfee:

Dette spennende merket er kjent for sine innovative produkter som Gold & EGF Eye Patch, elsket av hudpleieentusiaster over hele verden for sine effektive resultater. Med Petitfee kan du tilby kundene dine en unik og luksuriøs hudpleieopplevelse.

Isntree:

Med sitt fokus på rene og naturlige ingredienser tilbyr Isntree produkter som er skånsomme mot huden og effektive mot hudproblemer. Fra deres Hyaluronic Acid Toner til  Green Tea Fresh Emulsion, tilbyr Isntree et bredt utvalg av produkter som passer for alle hudtyper.

Mixsoon:

Dette merket er kjent for sine innovative produkter som kombinerer tradisjonelle koreanske ingredienser med moderne teknologi. Deres fokus er på at produktene deres kun skal inneholde de mest essensielle ingrediensene uten fyllstoff. Fra deres populære Bean Essence til Centella Asiatica, tilbyr Mixsoon produkter som vil gi kundene dine en unik og minimalistisk hudpleieopplevelse. 

Ohora:

Med sitt fokus på neglepleie tilbyr Ohora et bredt utvalg av produkter som vil gi kundene dine vakre og sunne negler. Fra deres neglelakk til neglepleie sett, tilbyr Ohora alt kunden trenger for å oppnå perfekte negler hjemme.

Round Lab:

Dette merket er kjent for sine enkle og effektive produkter som er designet for å gi kundene en sunn og strålende hud. Fra deres Dokdo Toner til Birch Juice Moisturizing Cream, tilbyr Round Lab produkter som passer for alle hudtyper og hudproblemer.

Som din partner i B2B hudpleie, er vi her for å hjelpe deg med å utvide sortimentet ditt og imponere kundene dine med de beste K-beauty-produktene på markedet. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om vårt utvalg og hvordan vi kan hjelpe deg med å velge riktige hudepleieprodukter for din bedrift, som vil sette deg i forkant av konkurransen. 

Adresse
Stallbakken 5, 2005 Rælingen
Telefon
48925648
E-postadresse
b2b@trangroup.no
Foretaksregisteret
996 514 684
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business