Gå til innholdet

Centella Asiatica

CENTELLA ASIATICA I KOREANSK HUDPLEIE

Centella asiatica er en tropisk medisinsk plante fra familien Apiaceae hjemmehørende i sørøstasiatiske land som India, Sri Lanka, Kina, Indonesia og Malaysia samt Sør -Afrika og Madagaskar. Denne planten vokser vilt på fuktige, skyggefulle steder, og kan ofte sees langs elvebredder, bekker, dammer og vannet felt. De andre vanlige navnene på planten er Asiatic Pennywort, Indian Pennywort, Thick-leaved Pennywort og Gotu Kola. Det er en av de viktigste urter for behandling av hudproblemer, for å helbrede sår og for å revitalisere nerver og hjerneceller.

HVILKE FORDELER GIR CENTELLA ASIATICA (OGSÅ POPULÆRT KALT CICA)

De antiinflammatoriske egenskapene øker hydrering og hjelper til med å berolige og reparere tørr, rød, irritert hud. Derfor anbefales det for behandling av ulike hudlidelser, spesielt de med symptomer som rødhet og grovhet (psoriasis og eksem). Virkningene kommer av plantens kjemiske sammensetning av madecassoside og asiaticoside, begge kjent for sine beroligende og helende egenskaper.

En rekke studier viser at at denne medisinske urten har antiinflammatoriske og antinociseptive egenskaper grunnet bemerkelsesverdige mengder med asiaticoside, madecassoside og madecassic acid som og har vist seg å øke kollagenproduksjonen, forbedre hudens fasthet og elastisitet.

HVORDAN BRUKE CENTELLA ASIATICA?

Du finner den i rensemidler, tonere, serum og kremer. For ekstra beroligende effekt kan produkter med Cica legges over retinoiden på kvelden. Fordi mens retinoider kan irritere huden, vil cica forhindre irritasjon.

 

Adresse
Stallbakken 5, 2005 Rælingen
Telefon
48925648
E-postadresse
b2b@trangroup.no
Foretaksregisteret
996 514 684
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business