Gå til innholdet

Grønn te

GRØNN TE – En kraftig antioksidant 

Lektien vi alle har lært fra Koreansk hudpleie er viktigheten av ingredienskvalitet for produktets effektivitet. Dette har gjort K-Beauty produkter svært ettertraktet. Aktive og rene ingredienser, ofte fra naturen, er kjennetegnene på koreanske hudpleieprodukter, og grønn te er en av dem. Grønn te, en mild men potent antioksidant, er blant de mest studerte ingrediensene i bransjen. Dens popularitet fortsetter å vokse, og den finnes nå i et bredt spekter av produkter, inkludert toners, serum, og ansiktsmasker. Egenskapene til grønn te forklarer dens vedvarende popularitet. Den bekjemper aldring, beroliger huden og motvirker akne. Mange ser på den som den beste "superfooden" for huden, rik på koffein og antioksidanter som har flere fordeler. Grønn te, hentet fra Camellia Sinensis, inneholder aktive komponenter som polyfenoler og catechin, kjent for sine antioksidant- og antiinflammatoriske egenskaper. Den inneholder også koffein og tanniner, som reduserer hovenhet, spesielt under øynene.

Raske fakta om grønn te i hudpleie

  1. Type ingrediens: Antioksidant

  2. Hovedfordeler: Beroliger og beskytter huden ved å redusere aldringstegn og sebumproduksjon. Dens antioksidantegenskaper bidrar til å bevare hudens ungdommelighet og elastisitet.
  3. Bruksfrekvens: Det er trygt å bruke produkter med denne ingrediensen daglig som en del av din hudpleierutine. Regelmessig bruk vil bidra til å opprettholde hudens sunne tilstand over tid.
  4. Egnet for: Passer for alle hudtyper, med mindre det foreligger kjent sensitivitet eller allergi mot ingrediensen. Den milde formuleringen gjør den egnet selv for de med sensitiv hud.
  5. Passer godt med: Fungerer optimalt sammen med andre antioksidanter som vitamin C, E og hyaluronsyre. Kombinert bruk av disse ingrediensene forsterker hverandres fordeler og gir en mer effektiv beskyttelse og pleie for huden din.

 

Fordeler med grønn te for huden din 

  1. Minimerer tegn på aldring: Reduserer solskader som hyperpigmentering, grov tekstur og fine linjer.

  2. Beskytter huden: Som antioksidant, beskytter den mot frie radikaler fra miljøstressorer som UV-stråling og forurensing.

  3. Beroliger huden: Reduserer inflammasjon og rødhet, egnet for hudtilstander som eksem og psoriasis.

  4. Reduserer overflødig sebum: Regulerer oljeproduksjonen og bekjemper akne og fet hud med sine antibakterielle egenskaper.

Adresse
Stallbakken 5, 2005 Rælingen
Telefon
48925648
E-postadresse
b2b@trangroup.no
Foretaksregisteret
996 514 684
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business