Gå til innholdet

Mary & May

Mary & May - For individuelle behov 

Mary & May begynte med troen på at ulike hudtyper og tilstander krever forskjellige løsninger. I stedet for å strebe etter en standardisert ideell hud med generelle ingredienser, fokuserer de på individuelle behov og potensialet i ulike menneskers hud. Ved å studere hudproblemer hos flere individer, skreddersyr de hudpleieregimer tilpasset den enkeltes behov. Produktene deres er kategorisert etter funksjon, enkelt for forhandlere, bedrifter, klinikker og B2B-partnere å velge riktig løsning. Uavhengig av målet - lysere hud, anti-aldring, fuktighet eller glød - tilpasses hudpleierutinen. Mary & Mays ren og ærlig hudpleie, med åpen informasjon om ingredienser, er ideell for alle hudtyper. Merket imponerer også med sin miljøvennlige tilnærming, ved bruk av resirkulert papir og øko-vennlig soyabønneoljeblekk.

For moden hud og fine linjer

Mary & May har et omfattende utvalg av anti-aldringsprodukter som er dedikert til å ta vare på og forbedre moden hud. Deres fokus ligger på å tilby effektive løsninger som fremmer hudens helse og bekjemper tegn på aldring. Produktene er nøye utviklet for å gi næring, fuktighet og støtte til moden hud for å bevare hudens vitalitet og ungdommelighet. Deres engasjement for å møte de spesifikke behovene til aldrende hud gjenspeiles i deres innovative og resultatorienterte tilnærming. 

Bestselgere 

Mary & May Idebenone + Blackberry Complex Serum 

Her får du det som best kan beskrives som et innovativt produkt fra Mary & May. Dette serumet vil kunne forebygge tidlige aldringstegn samt fine linjer, i tillegg til å beskytte huden din mot frie radikaler.

Idebenone + Blackberry Complex Serum er fylt med antioksidanter som vil hjelpe med å beskytte huden din mot for tidlig aldring. Antioksidantene du finner i denne produktet kommer fra den aktive ingrediensen «idebenone» og et bær-kompleks som inneholder både blåbær, acai bær og bjørnebær som alle er kjent for å ha høyt innhold av antioksidanter. Dette bær-komplekset er også pakket full med vitamin C som er kjent for sine lysnende egenskaper, legende effekt på solskader og også for å redusere både akne-arr og pigmentflekker.

Mary & May Idebenone Blackberry intense cream

En anti-age krem med hele 63% Blackberry Complex Phytosphingosine og hele 5 ulike typer Ceramider vil forbedre og styrke hudens naturlige barriere og holde bedre på fuktighetsnivået i huden din. Kremen forbedrer hudtonen din og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

Mary & May Collagen Booster Lotion 

En anti-aging krem som virker både oppstrammende og utglattende på huden. Kremen har blitt utviklet for til å kunne forebygge aldringstegn takket være ingrediensen Acetylhexapeptide-8 som er med på å øke hudens kollagen produksjon.

Produktet har fått en lett tekstur som vil absorberes raskt inn i huden, uten å etterlate et fett-lag. Det vi liker spesielt godt med denne er hvor fleksibel den er å bruke, hvor du kan bruke den alene dersom du har fet til kombinert hud eller sammen med din vanlige hudkrem dersom du har tørr hud.

Mary & May Collagen Peptide Vital Mask

Inneholder både kollagen og peptider, som er ingredienser kjente for å være effektive på behandlingen av rynker og elastisitet. I denne esken finner du 30 sheet masker som du enkelt kan dra ut, en etter en til daglig bruk. Blant ingrediensene finner du 6 peptider som er kombinert for å oppnå de perfekte forholdene for huden din. Dette vil effektivt forbedre eksisterende rynker samt forhindre dannelsen av nye, mens huden din vil få økt regenereringsevne, noe som gir masken en anti-aldrende effekt. Produktet er hypo-allergenisk og kommer i sheets som enkelt tilpasses hudens form og vil derfor enkelt skille ut alle næringsstoffene huden din trenger.

 

Adresse
Stallbakken 5, 2005 Rælingen
Telefon
48925648
E-postadresse
b2b@trangroup.no
Foretaksregisteret
996 514 684
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business