Gå til innholdet

Hva er The 7 skin method?

Hva er The 7 skin method?

The 7 Skin Method er en populær koreansk hudpleieteknikk som fokuserer på å tilføre huden dyptgående fuktighet og en strålende glød. Ved å legge flere lag med toner på huden opptil syv ganger, kan man oppnå en optimal hydrering og forbedre hudens tekstur.

I Korea blir tonere vanligvis kalt ‘skins’, så 7 skin-metoden betyr faktisk 7 toner-metoden. Å påføre et produkt på huden så mange ganger kan virke overraskende for noen og man tenker at et lag er nok. Vår hud lider ofte av kronisk dehydrering på grunn av varme, air condition og lignende faktorer. Derfor kan denne metoden være løsningen for å oppnå en plumpet og hydrert hud. 

Før man dykker ned i detaljene av denne teknikken, la oss først diskutere hva toner er og hvorfor de er viktige. Tonere er flytende produkter som brukes etter rensing av huden. De bidrar til å balansere pH-verdiene, tilføre fuktighet og forberede huden for påføring av etterfølgende hudpleieprodukter. Avhengig av hudtype og tilstand, har man tonere med ulike funksjoner som å tilføre fuktighet, redusere rødhet eller bekjempe aldringstegn. De har en flytende konsistens og kan variere fra lette og klare til tynn gele- eller melkeaktige former.

7 Skin-metoden er en svært effektiv måte å få de beste resultatene fra en toner. Den innebærer å påføre toner på huden opp til syv ganger på rad, slik at hvert lag får fullstendig absorbering før man påfører det neste. Tanken er å legge lag med toner til huden føles godt fuktet. For noen er det bare noen få lag, mens andre trenger 7. Hovedregelen er å lytte til hudens behov og tilpasse metoden deretter.

Så, hvordan utfører man 7 Skin-metoden? Det er ganske enkelt å innføre denne teknikken i den daglige hudpleierutinen:

1. Start med å velge en toner som passer godt til den spesifikke hudtypen og behovene.

2. Rens ansiktet grundig som en del av den vanlige hudpleierutinen for å fjerne skitt, olje og rester.

3. Deretter påføres det første laget med toner på huden enten ved å bruke en bomullspad eller hendene. Det anbefales å bruke hendene for å unngå at bomullspaden absorberer toneren. Toneren klappes forsiktig inn i huden, slik at den kan absorberes grundig. Hvert lag med toner bør få tilstrekkelig tid til å absorbere helt før man går videre til neste lag.

4. Etter påføring av alle lagene med toner, kan man fortsette med resten av hudpleierutinen.

 

Hvor ofte bør 7 Skin-metoden benyttes?

Mange inkluderer 7 Skin-metoden i sin daglige hudpleierutine, enten det er om morgenen eller om kvelden. Noen kan finne ut at de ikke trenger å gjennomføre metoden hver eneste dag. Det finnes ingen one-size-fits-all svar på hvor ofte man bør bruke 7 Skin-metoden. Det er en fleksibel teknikk som kan tilpasses etter hudens behov og personlige preferanser. Man kan begynne med å bruke metoden på dager hvor huden føles ekstra dehydrert, eller man kan benytte den daglig om huden har behov for det. Det er også viktig å finne ut om morgenen eller kvelden passer best for ens hudpleierutine.

 

 

Adresse
St. Olavs gate 18 B, 2004 Lillestrøm
Telefon
48925648
E-postadresse
b2b@trangroup.no
Foretaksregisteret
996 514 684
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business