Om oss

Tran Group AS er et norsk selskap som spesialiserer seg på import og distribusjon av innovative koreanske hudpleieprodukter, sminke og tilbehør. Vårt fokus er å levere høykvalitetsprodukter som er grundig testet og CPNP-registrert, et ufravikelig krav i Europa for å sikre kundenes tillit til produktene våre.

Vi retter oss mot klinikker, nettbutikker, og andre utsalgssteder som ønsker å integrere K-beauty i sitt sortiment. Våre produkter er kjent for sin eksepsjonelle kvalitet, og flere av våre merker har allerede vunnet priser og oppnådd stor etterspørsel internasjonalt. I Norge har forbrukerne allerede omfavnet koreansk kosmetikk, og vi ser en tydelig trend med økende popularitet og etterspørsel.

Vi har satt oss som mål å forenkle innkjøpsprosessen for våre samarbeidspartnere ved å tilby en smidig og effektiv opplevelse. Vår ambisjon er å gi enkel tilgang til produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. For å oppnå dette, har vi implementert direkte distribusjon fra vårt eget lager i Norge. Denne strategien sikrer ikke bare høy kvalitet og konkurransedyktige priser, men gir også våre samarbeidspartnere fordelen av rask levering.

Hvis du søker en pålitelig grossist for K-beauty, nøl ikke med å ta kontakt eller registrer deg som partner i dag her.

For ytterligere informasjon eller spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss via e-post på B2B@trangroup.no. Vi ser frem til et vellykket samarbeid med deg.