Om oss

Om Tran Group AS

Tran Group AS er en norsk leverandør og grossist av hudpleie. Vi har spesialisert oss på å importere og distribuere banebrytende koreansk kosmetikk og tilbehør på B2B. Vår forpliktelse ligger i å tilby hudpleie og sminke av høyeste kvalitet som gjennomgår omfattende testing og er CPNP-registrert. Dette er en ufravikelig standard i Europa for å sikre våre kunders tillit til våre produkter. Med fokus på innovasjon og effektivitet, streber vi kontinuerlig etter å levere enestående produkter som møter de høyeste standardene innen hudpleie.

Vi leverer K-beautyprodukter til klinikker, nettbutikker, og andre utsalgssteder i Norge og resten av Norden, som ønsker å integrere K-beauty i sitt sortiment. Våre produkter er kjent for sin eksepsjonelle kvalitet, og flere av våre merker har allerede vunnet priser og oppnådd stor etterspørsel internasjonalt. I Norge har forbrukerne allerede omfavnet koreansk kosmetikk, og vi ser en tydelig trend med økende popularitet og etterspørsel.

Vi har satt oss som mål å forenkle innkjøpsprosessen for våre samarbeidspartnere ved å tilby en smidig og effektiv opplevelse. Vår ambisjon er å gi enkel tilgang til produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. For å oppnå dette, har vi implementert direkte distribusjon fra vårt eget lager i Norge. Denne strategien sikrer ikke bare høy kvalitet og konkurransedyktige priser, men gir også våre samarbeidspartnere fordelen av rask levering.

Hvis du søker en pålitelig hudpleie grossist for K-beauty, nøl ikke med å ta kontakt eller registrer deg som partner i dag her.

For ytterligere informasjon eller spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss via e-post på B2B@trangroup.no. Vi håper å kunne bli din foretrukne leverandør av koreansk kosmetikk.